Sarah Young – en New Age fare

Jesus kaller” – hvem er det
egentlig som kaller ?

Pass opp for “Jesus kaller” bestselger bok skrevet av Sarah Young og andre hennes bøker – dette er en New Age kanaliseringsteknikk brukt. I de siste versjonene av denne andaktsboken er innledningene som pleide å tydelig vise koblingen mot “kanaliseringsteknikk”-forfatterne, er nå fjernet. Den opprinnelige versjonen av boken i PDF format finnes likevel også på nettet, om man bare søker.

Mange kristne som har VÆRT dypt i New Age for mange år og siden konverterte seg til Bibelske Jesus, har skrevet masse for å advare folk mot hennes innflytelse, fordi de gjenkjenner New Age teknikkene i hennes bøker.

  • “Automatic writing” som skjer via “contemplative prayer”. “Contemplative prayer” en spesifik type teknikk som New Age kaller “bønn”. Denne type “bønn” forandrer på den normale flyten av tankene, en form for selv-hypnose. Den tilstanden oppnår man ved å sentrere tankene rundt et spesifikk objekt, uansett hva den måtte være. I den kristne formen kan objektet godt være Jesus. Skriften er ikke nødvendig i prosessen, og vedkommende mister evnen for å kunne skille mellom Bibelske Jesus og hans forfalskning. På den måten kan opplevelsen komme fra hvilke som helst åndelige kilder. Personen kan likevel være overbevist at “Jesus” har snakket med han. Et av kjennetegnene på at opplevelsen ikke har kommet fra Bibelske Jesus, er at man begrunner overbevisningen sin ut i fra emosjonelle argumenter, og mister ønske om å undersøke alt Bibelen har sagt om et eller annet.
  • Den spesifikke bruken av “Presence” (“Nærvær”) begrep

Personlig har jeg sett at mennesker slutter å vie tiden til Ellen White profetiske verk OG Bibelen (det skjer omtrent i denne rekkefølgen), når de har vært i full fart med Sarah Young bøker.

“Herren Gud gjør ikke noe uten å åpenbare sitt skjulte råd for sine tjenere profetene. (Amo 3:7 B11)”

Ellen White ER den profeten som Gud har gitt for NÅ tiden, for OSS. Vi kan ha full tillit til henne, og det er mye vi må lese hos henne. Gjerne mer bør oversettes av oss til Norsk. Vi har alt for lite fra Ellen White på Norsk. Hvorfor har vi Sarah Young i våre bokhyller?

Sarah Young gjør det følgende

  • omstrukturerer Bibelske sitater, så de er mer spiselig for absolutt alle, (bruker stilen og fokuset Jesus aldri har brukt)
  • introduserer New Age inn i sine påstander. Denne kokes ned til
    • lengselen etter og en alternativ kanal skapt for å kunne høre Guds stemme personlig UTEN å måtte nødvendigvis gå til Bibelen som HOVEDKILDEN
    • Jesus i mange (alle) ting” holdning
  • Så bruker hun første pronomen, som om Jesus snakker gjennom henne direkte til oss. (Til og med profetene skilte mellom sine inspirerte taler og Guds direkte sitater)

“Mine kjære, tro ikke enhver ånd! Prøv åndene om de er av Gud! For det er gått mange falske profeter ut i verden. (1Jo 4:1 B11)

Denne 14 min video er bare introduksjon til Sarah Young bedrag, men man finner mye mer om man leter. (Vi støtter ikke nødvendigvis alt eierne av denne videoen har å si om åndelige ting, men kun henviser til faktaene som bringes fram i denne konkrete videoen). For mer utfyllende info bruk gjerne lenkene rett under.

Her finner man mer informasjon om emnet:

http://thegreatcontroversy.info/who-is-calling.html

https://amos37.com/jesus-calling-or-is-it-another-jesus/

Please follow and like us:
Scroll to Top